Neseplastikk > Neseoperasjon i Polen

For snart fem uker siden opererte jeg nesen hos Revive i Warzawa, etter å ha hatt komplekser mange år (så lenge jeg kan huske)

Gruet meg, mest på resultat, men dr. Witwicki gjorde en kjempebra jobb, og jeg er fornøgd over all forventning, komplekset er borte!

Likevel er det er en drastisk beslutning å ta plastisk kirurgi, og jeg ville ikke gjort det om den (nesen) ikke virkelig plaget meg! Smerten etter operasjonen var som kraftig influensa med hodeverk (i nesa) første dag ute fra sykehuset, glad jeg hadde noen å hjelpe meg! Det verste var at øyelokka hovna veeeldig opp, måtte bruke teposer med koffein (ikke grønn te), for å få det ned igjen.

Du kan få veeeldig billig neseoperasjon i Polen, men siden du skal leve resten av livet med resultatet, og det visstnok er vanskelig å få fint og naturlig resultat, anbefaler jeg å sjekke referanser (google) og legens kvalifikasjoner ( dr Witwicki er spesialist i plastisk, estetisk og rekonstruktiv kirurgi). (Anbefales, jeg ble hvertfall fornøyd utfra utgangspunktet!!) Og ikke bare ta første og beste tilbud, sjekk litt rundt! 

Beste lykke til :) :)


Hei :) her kan du se hva jeg gjorde! Du kan sjekke priser på Revives hjemmeside, du får individuell pris når du kontakter dem. Avhenger litt av hvor omfattende operasjonen er.

Med vennlig hilsen


Kommentarer (4):

Anonym
30.04.18 23:42

Jeg betalte over 20000- ja, jeg er fornøyd og angrer ikke! :-)


Anonym
30.04.18 21:57

Hva betalte du? Fornøyd?


Anonym
30.04.18 21:57

Hva betalte du? Fornøyd?


Anonym
04.11.17 10:45

Hva fikk du gjort og hvor mye kom det på?