Teosyal Kiss > Liplicious

 Hei!

Nå har jeg fått veldig mange spørsmål om leppene mine den siste tiden, hva jeg har i de og hvem som har gjort det. I september var jeg for første gang hos ei som heter Stine, som har spesialisert seg på kostmetiske injeksjoner. Jeg har tidligere prøvd både Restylane og Juvederm, men jeg har ikke vært helt fornøyd da jeg har følt at varigheten har vært alt for kort. Stine anbefalte meg å prøve Teosyal, som skal gi litt mer volum og holde lengre enn Restylane. Jeg har nå ca 1 - 1,5 ml i leppene mine til sammen, og jeg syns det sitter utrolig mye lengre enn Restylane. Jeg fylte først på når jeg var der i september, også dro jeg for å etterfylle et par steder i starten av oktober, siden da har jeg ikke trengt å fylle i mer. Med Restylane derimot følte jeg at jeg måtte gå annenhver måned og ta 1 ml. 

Her er før-bilde og etter-bilde av leppene. Som dere ser er det en merkbar forskjell, og hun har også klart å rette opp deler av skjevheten jeg har plagdes med - noe ingen har klart tidligere. 

Produktet i mine lepper, Teosyal Kiss, er en hyaluronsyre (slik som Restylane og Juvederm) som er laget til lepper. Det er et naturlig stoff vi har i kroppen fra før av, så det vil brytes ned og er ikke permanent. Teosyal Kiss kan vare opp til et år, og gir et veldig fint og naturlig volum til leppene. Samtidig gir den masse fukt til leppene, så jeg har opplevd det veldig positivt at jeg sjelden har tørre og sprukne lepper - enda det er tørr og kald luft ute nå på vinterstid! Den er også perfekt til å bygge opp volum over tid, da den er billigere enn f. eks. Juvederm. Du får 1 ml Teosyal Kiss for 3200,- hos Stine


Kommentarer (2):

Anonym
21.06.18 16:14

Klinikk Oslo, Hegdehaugsveien :) 


Anonym
21.06.18 16:13

Hei, hvor fikk du utført behandlingen?