Brystforstørrelse med implantat > Isabelle Eriksen silikon før etter bilder

Heihei alle mine fine♡

Det er utrolig mange som lurer på hvordan jeg så ut før jeg tok silikon. Jeg har skrevet før at jeg ikke hadde noe som helst pupper overhode og det er helt sant! Likevell er det folk som ikke tror på meg. Jeg brukte så mye pushup bh'er og bikinier at jeg fikk vondt i ribbeina og slet nesten litt med å puste! Det så faktisk ut som jeg hadde pupper da jeg hadde på meg disse bh'ene, da var jeg så glad husker jeg!
Skulle jeg ta noen bilder dro jeg ''huden'' opp slik at det så ut som jeg hadde pupper og fikk litt kløft! 

Disse bildene ble tatt med en bikini som ikke har noe pushup, men innlegg er det selvfølgelig. Man ser jo ganske godt at det såvidt er noe der som holder bikinien oppe! Jeg er sikker på at en gutt på 10 år kunne hatt på seg denne overdelen og sett lik ut som meg. 

 

Denne sydenturen husker jeg så utrolig godt. Det var på denne turen jeg bestemte meg for å ta silikon og faktisk bestilte konsultasjon! Jeg var på tur med mamma alene og det var første gang mamma faktisk så puppene mine. Jeg hadde snakket ganske lenge om at jeg hadde lyst til å ta silikon, men mamma sa alltid vent litt det kommer snart osv. Jeg husker jeg viste mamma puppene mine og det jeg fikk til svar var ''Greit, du skal få ta silikon''. 
 

Forskjellen er stor selvom jeg ikke tok så mye silikon. Jeg hadde ikke lyst på så store pupper, jeg hadde egentlig bare lyst på pupper slik at jeg kunne føle meg som en jente og ha på meg de bikiniene jeg hadde lyst til og gå med de kjolene jeg ville uten å gå rundt å begymre meg. Hadde jeg hatt litt pupper og ikke tenkt på akkurat dette minst en gang om dagen, for det gjorde jeg! Da hadde jeg nok aldri tatt silikon. 
Jeg angrer litt på at jeg ikke tok noen ordentlige bilder før jeg gjennomførte operasjonen! Jeg tok et par bilder, jeg syntes nesten det er litt vanskelig å se på disse selv. Det minner meg bare på hvor vanskelig jeg faktisk hadde det og hvor ille jeg tenkte om meg selv! Jeg har vell sett på de bildene to ganger etter jeg tok silikon.. Jeg husker nesten ikke hvordan det så ut uten bikini! Jeg har nok fortrengt det minne. 

 

Hvor mye gram tok du i hver? 

Jeg har 325g i hver pupp <3


Kommentarer (0):